+36 1 433 2112

 

 

Kedves Shure Felhasználók!

Örömmel jelentjük be, hogy az SLX-D Vezeték Nélküli Rendszer hamarosan kompatibilis lesz a Shure Wireless Workbench® 6-tal, a Shure vezeték nélküli eszközöket menedzselő rendszerévelés és a ShurePlus™ Channels-el, a Shure iOS-re készült mobil alkalmazásával!

Mind a két szoftver a Shure RF és hálózati menedzsment eszközök iparági sztenderd platformjainak része,a Shure hálózatba köthető eszközeit használó szakemberek munkáját támogatják: ellenőrzik, felügyelik és vezérlik azokat.
Hamarosan az SLX-D is együtt kezelhető a Shure összes hálózatba köthető vezeték nélküli eszközeivel, illetve elérhető lesz a különálló SLX-D rendszerek magasabb szintű ellenőrzése, felügyelete és vezérlése.

A Wireless Workbench® 6 Szoftver a Shure vezeték nélküli eszközöket ellenőrző és felügyelő rendszere, nemcsak Shure eszközökhöz.

Shure Wireless Workbench® 6 Szoftver a hálózatba köthető vezeték nélküli eszközök kezelésének és koordinálásának a legegyszerűbb módja a felhasználók számára.
Keresse meg, csatlakoztassa automatikusan az összes hálózatba köthető Shure eszközt, hogy lehetősége nyíljon a távoli ellenőrzésre és eszközkezelésre. Vizsgálja át az RF spektrumot, azonosítsa a szabad frekvenciákat és néhány kattintással telepítse rendszeréhez. A legapróbb részletekbe menően kezelje az egyedileg létrehozott csoportokat.

  • Beállíthatja a hálózati paramétereket és nyomon követheti az összes eszközt használat közben.
  • Az előadás félbeszakítása nélkül valós időben kezelheti a felmerülő problémákat.
  • Anélkül, hogy fizikálisan hozzáférne a hardvereszközei-hez, számítógépen keresztül végezheti el a Shure eszközein a kívánt változtatásokat pld.: csatorna elnevezést, jelölőszín hozzárendelését az adott csatornához, IR (infra) beállítási paraméterek módosítását, és még sok minden mást.
  • A Timeline (idővonal) funkció használatával nyomon követheti a rendszer aktuális adatait, vagy elemezheti a hálózat működési paramétereit egy adott időintervallumra vonatkozóan, amiből akár log-ot is készíthet.
  • Megtervezheti, akár előre is Offline módban, a rádiós környezet minden sajátosságát figyelembe véve az aktuális frekvenciakiosztást, nem csak Shure eszközökön.

ShurePlus™ Channels iOS App (mobil applikáció)

Mobil eszközein a ShurePlus Channels applikációval ellenőrizheti az eszközöket és valós idejű kulcsfontosságú változtatásokat hajthatvégre. Az iOS alkalmazás letöltésével és a wifi-re vagy az Ethernet adapterre csatlakozással lehetővé válik a Shure hálózatba kötött vezeték nélküli eszközök ellenőrzése és kezelése. Az applikáció lehetővé teszi az RF jelerősség, az audio jelszintek és az akkumulátor vagy elem hátralevő életartamának mobil, pontos felügyletét, valamint távolról elemzi és ha szükséges, beállítja a kritikus csatorna-információkat, hogy a működés zavartalan legyen.

Elérhetőség

A Wireless Workbench 6 és a ShurePlus Channels frissítések az SLX-D-re 2021 nyarán jelennek meg.

SLX-D Wireless Workbench frissítés