+36 1 433 2112

2022. december 28-án ünnepelte 40. születésnapját az ikonikus Első Emelet zenekar egy gigantikus koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában – ráadásul a billentyűs és egyik alapítótag Berkes Gábor 60. születésnapja is egybeesett az eseménnyel.

Ezen alkalmakból a zenekar különleges vendégzenészekkel is megörvendeztette a közönséget: az Első Emelet eredeti felállása is színpadra lépett Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor személyében; a Rapülők pár legendás dalát Geszti Péter és Michel, az Emberek slágereit pedig Miller Zoltán vendégszereplésével hallgathattuk meg.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb, 8 arany- és 3 platinalemezzel büszkélkedő zenekarának gitárosa, Bogdán Csaba az általunk forgalmazott Shure ULX-D professzionális vezetéknélküli rendszert alkalmazta a koncerten: ULXD4E vevőt és ULXD1 zsebadót. A hozzájuk tartozó kábel is egyet jelent a profizmussal a gitárosok számára, hiszen a „lock”-os csatlakozó meggátolja a kábel kicsúszását.

Bogdán Csabát sokan Magyarország legfiatalabb platinalemezes énekesnője, Szandi férjeként is ismerhetik. Szandi Csabához hasonlóan szintén él a Shure adta professzionális lehetőségekkel: az énekesnő az ULXD4 vevőt és ULXD2 kéziadót használja KSM9 fejjel igen ritka (nikkel) összeállításban, ahogy azt a mellékelt képen láthatjuk is.

 

Jubileumi Első Emelet-koncert az Arénában