+36 1 433 2112

Kapcsolat

+36 1 433 2113
1107 Budapest, Száva u. 6
Bejárat a Fogadó utca felől.
Molnár Sándor
ügyvezető igazgató
központi elérhetőségek
Pápai Violetta
front office
violetta@eurhythmics.hu
Hidvégi Bence
értékesítés
hidvegi@eurhythmics.hu
Marosi Balázs
A/V Installációs terület
marosi@eurhythmics.hu
Szuhanek Imre
cégvezető
központi elérhetőségek
Burai János
logisztika
jano@eurhythmics.hu
Molnár Máté
marketing
mate@eurhythmics.hu

Őry Balázs
technikai támogatás
balazs@eurhythmics.hu

A közterületen való parkolás díjköteles. Az Eurhythmics kft. ügyfelei számára díjmentes parkolási lehetőséget biztosítunk telephelyünkön.

Eurhythmics Kft.

Nyitvatartás

Hétfő 9:00-17:00
Kedd 9:00-17:00
Szerda 9:00-17:00
Csütörtök 9:00-17:00
Péntek 9:00-15:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

DEXIBELL Support

Technikai támogatás, információk és garanciális ügyintézés:

Shure termékek szervizelése

Microsound Kereskedelni és Szolgáltató Kft

1037 Budapest, Kunigunda útja 39.
+36-30-649-0220 (csak szervizes kérdések)

AZ INMUSIC BRANDS alábbi márkáinak szervizelése

NGQ Service Center (NGQ Technology Kft.)

3200 Gyöngyös, Kőrösi Csoma Sándor utca 1.

+36-30-882-0066

HK Audio termékek szervizelése

NGQ Service Center (NGQ Technology Kft.)

3200 Gyöngyös, Kőrösi Csoma Sándor utca 1.

+36-30-882-0066

Cégtörténet

EURHYTHMICS Hangszer Nagy- és Kiskereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégünk 2004. június 1-én kezdte meg működését Magyarországon.
A megalakuláskor a – Shure Incorporated, Hercules Stands (KHS Group), Jack and Danny és Premiere – gyártók által készített termékek kizárólagos magyarországi forgalmazásával foglalkoztunk. A cégcsoport korábban megalapított tagjainál már régóta fennálló kereskedelmi kapcsolatrendszer és a magyarországi vállalkozás elindulásakor már évtizedes múltra tekintő tapasztalat együttesen képezte a stabil alapját az önálló magyarországi kereskedelmi egység létrejöttének.

Az elmúlt évek során, a megváltozott igényekhez igazítva palettánkat, ma már nemcsak a Shure Incorprated és Hercules Stands, hanem többek között a Proel, Sagitter, Dexibell, Die Hard, Alhambra, Professional Wireless, RF Venue, RF Explorer, RotoSound, Gator Cases, Levy’s és Digital Projection gyártókat is képviseljük.

Viszonteladói partnerhálózatunk közreműködésével biztosítjuk a Magyarországon általunk forgalomba hozott hangtechnikai berendezéseknek végfelhasználókhoz való eljutását. A napi kereskedelmi tevékenységen túl komplex audióvizuális-rendszerek, előadótermek, konferencia és tolmács-rendszerek, kifejezetten magas minőségi szintet biztosító vezeték- nélküli mikrofon- és fülmonitor-rendszerek tervezésével, üzembe helyezésével, szakértő kollégáink és rendszer-telepítéssel foglalkozó partnereink által kivitelezett projektek támogatásával, valamint székhelyünkön és kérés esetén a felhasználás helyszínén is végzett szakirányú képzéssel, üzemeltetési tanácsadással foglalkozunk.

Az általunk forgalmazott termékek garanciális időn belüli és azon túli javítását szerződött szerviz-partnereink által biztosítjuk vásárlóink számára.

A cégcsoport

A Tik-Tak név Kelet-Európában nem ismeretlen. A cégcsoport legelső tagja 1992-ben kezdte meg működését. Ma már nem csak ezen a néven, hanem Eurhythmics név alatt is találkozhatunk Magyarország területén kívül működő hangszerboltokkal, rendezvényszolgáltató céggel, rendszer-telepítő üzletággal egyaránt. Jelenleg is számtalan világhírű gyártóval állunk szoros kapcsolatban, mint például a Shure, Avolites, Eurolite, Robe, Roland, Boss, Edirol, RCF, Proel, Sagitter, Behringer, Midas (Music Group), Bugera. Mapex, Pearl River, Alhambra, Remo, Walden, Vic Firth, Gliga, Kapok, RotoSound, Tula Harmony, Hercules Stands, Jupiter (KHS Group), Hal Leonard…és még sokan mások.

A cégcsoport szerkezeti felépítése biztosítja vásárlóink számára a magas szintű igények kielégítését, egyedi kérések teljesítését, a gyors és rugalmas ügyintézést.

International office
EURHYTHMICS LTD Ukraine

30, Nedecey str. 89600, Mukachevo, UKRAINE

+380 03131 31440

info@eurhythmics.com.ua

eurhythmics.com.ua